Automatische incasso belastingaanslag

In de komende dagen verzendt de gemeente Buren de jaarlijkse belastingaanslagen. Vanaf 2017 kunt u deze ook betalen met een automatische incasso. Met de bijbehorende doorlopende machtiging geeft u de gemeente toestemming om het geld van uw rekening af te schrijven. Dit doen we dit jaar in 5 termijnen. Als u de gemeente toestemming geeft, geldt dit voor onbepaalde tijd. U hoeft dan niets meer te doen. Natuurlijk kunt u altijd de automatische incasso, zonder opgaaf van redenen, weer opzeggen.

U kunt deelnemen door de machtigingskaart bij de aanslag in te vullen. Mocht u de aanslag niet meer via de post ontvangen, maar via de Berichtenbox van MijnOverheid, dan kunt u op de machtigingskaart downloaden. Deze kunt u uitprinten en naar ons opsturen. Bij de balie van het gemeentehuis kunt u eventueel ook nog een machtigingskaart opvragen.

De regels omtrent automatische incasso, vindt u in ons incassoreglement. Dit reglement publiceren wij aanstaande maandag in het gemeenteblad. Later verschijnt dit document ook op de website www.overheid.nl.

Te downloaden:

Snel naar

Gemeente Buren

De Wetering 1
4021 VZ Maurik 
Tel.: 14 0344 (info over tel.nr)