Maatjes gezocht

Dit item is verlopen op 11-04-2017.

Een maatje is een vrijwilliger die één-op-één gekoppeld is aan iemand die op bepaalde punten in het leven even een coach of maatje nodig heeft. Om samen dingen op te pakken, weer energie te krijgen en zijn netwerk uit te breiden. Welzijn Rivierstroom zoekt een maatje voor:  

Een  studerende moeder, die graag haar zinnen wil verzetten door af en toe te gaan poolen. Gezellig een wandeling maken is ook prima. Ze doet graag iets terug voor een ander en vindt het fijn om voor iemand te koken.  In haar leven heeft ze al veel heftige dingen meegemaakt. Ze zoekt dus iemand die betrouwbaar en integer is uit de omgeving van Beusichem. 

Een alleenstaande moeder die al haar energie geeft aan haar drie kinderen zoekt een maatje die haar weer energie geeft.  Als de kinderen naar school gaan wil ze graag samen wandelen, lachen en energie op doen, zodat zij thuis weer de vrolijke moeder kan zijn! Uit de omgeving van Ingen. 

Een vrouw op leeftijd zoekt een maatje om eens gezellig samen een kopje thee of koffie te drinken en even te praten over haar interesses. Mevrouw is gek op haken en breien,  gaat er nog wel op uit,  maar wil graag eens een gesprek met inhoud voeren. Uit de omgeving van Zoelen. 

Oranjevereniging Lienden zoekt meerdere mensen die op Koningsdag willen helpen met de opbouw (en het afbreken) van de wereldkeuken, de zeskamp, aankleding van het park, willen jureren enz.. 

Basis Buren zoekt Klaar-over(s) om de kinderen het hele jaar te helpen met het oversteken bij de Rotonde bij het dorpshuis de Avezaethe in Kerk-Avezaath. 

Geïnteresseerd? Vragen? Neem contact op met Welzijn Rivierstroom 0344-602337 vrijwilligersburen@welzijnrivierstroom.nl. Meer vacatures staan op www.welzijnrivierstroom.nl

Snel naar

Gemeente Buren

De Wetering 1
4021 VZ Maurik 
Tel.: 14 0344 (info over tel.nr)