NLdoet ook weer in Buren

Dit item is verlopen op 12-03-2017.

Het Oranje Fonds organiseert op 10 en 11 maart 2017 NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Duizenden organisaties in het hele land doen hieraan mee. NLdoet zet vrijwillige inzet in de belangstelling. NLdoet stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. Klussen kunnen nu aangemeld worden. Er zijn al veel klussen in de gemeente Buren aangemeld. Meld nu ook uw klus aan, of meld u aan als vrijwilliger.

Wat is NLdoet?

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van veel initiatieven in de samenleving. Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Tijdens NLdoet helpen vrijwilligers verschillende verenigingen met hun klussen.

De gemeente Buren kent een bloeiend verenigingsleven. De vrijwillige inzet in onze kernen verdient extra steun. Vorig jaar was NLdoet in de gemeente Buren een groot succes met meer dan 50 initiatieven. Ook dit jaar zijn er klussen genoeg en hopen we op veel vrijwilligers.

Hoe kunt u zich aanmelden?

Uw vrijwilligersorganisatie heeft vast nog klussen waarbij u hulp kunt gebruiken. U kunt uw klus aanmelden voor NLdoet, via de website www.nldoet.nl.

Heeft u geen klus, maar wilt u wel de handen uit de mouwen steken? Dan kunt u zich aanmelden als vrijwilliger. Dit kan ook via bovenstaande website. U helpt dan een organisatie een klus te klaren. Daarnaast is het ook nog gezellig!

Snel naar

Gemeente Buren

De Wetering 1
4021 VZ Maurik 
Tel.: 14 0344 (info over tel.nr)