Vervoersprobleem Buren opgelost

Dit item is verlopen op 29-03-2017.

Voor ouderen en hulpbehoevenden zonder vervoer startte deze maand AutoMobiel in de gemeente Buren. Deze vrijwillige vervoersdienst is dé oplossing om van A naar B te komen. Welzijn Rivierstroom en AutoMobiel van Stichting Servicepunt Thuiswonen werken samen om dit mogelijk te maken.

AutoMobiel is een sociale vervoersdienst voor en door inwoners.  Er zijn vrijwillige chauffeurs die het leuk vinden om auto te rijden en daarmee iemand te helpen. Wie gebruik wil maken van AutoMobiel wordt voor €15,- per jaar lid van Servicepunt Thuiswonen. Om een rit aan te vragen is een telefoontje naar het coördinatiepunt van Servicepunt Thuiswonen voldoende. Als er een chauffeur beschikbaar is wordt de afspraak gemaakt en de ritprijs op basis van dertig cent per km doorgegeven. De passagier rekent contant af.

Informatie en lidmaatschap: 088-7004100. Informatie is verder te vinden op www.servicepunt-automobiel.nl. Bellen of mailen kan ook naar Welzijn Rivierstroom 0344-602337 of info@welzijnrivierstroom.nl

Snel naar

Gemeente Buren

De Wetering 1
4021 VZ Maurik 
Tel.: 14 0344 (info over tel.nr)