Lamp of lantaarnpaal kapot?

Button meldenZiet u dat de verlichting van een lantaarnpaal kapot is? Een storing aan de openbare verlichting kunt u vanaf nu zelf eenvoudig melden.  Via deze site geeft u de locatie van een kapotte lantaarnpaal aan. Dit doet u door te drukken op deze rode button ‘Melden’. Hierdoor komt de storing direct op de juiste plaats in ons systeem terecht.

Het werkt het eenvoudigst als u het nummer van de lantaarnpaal invoert. Iedere gemeentelijke lantaarnpaal heeft een nummer. Dit nummer vindt u aan de straatzijde van de lantaarnpaal.

Als u geen lantaarnpaalnummer weet, voert u de straatnaam in en klikt u de locatie van de lantaarnpaal aan. Na de melding ontvangt u een referentienummer van deze storing.

De onderhoudsaannemer Ziut rijdt elke vier weken een ronde waarin hij alle gemelde lantaarnpalen repareert. De reparatie gebeurt dus niet meteen na uw melding. 

Let op!

De lantaarnpalen van de Stichting Woningbouw Betuwe (SWB) en van de provincie Gelderland  zijn niet in beheer van de gemeente Buren.  U moet storingen aan deze lantaarnpalen melden bij de één van deze instanties.

Hoe herkent u de verschillende lantaarnpalen?

  • De lantaarnpalen van de gemeente Buren beginnen met een B, gevolgd door een nummer
  • Lantaarnpalen van de SWB hebben geen nummer
  • Lantaarnpalen van de provincie beginnen met een P, gevolgd door een nummer.

Vragen?

Heeft u vragen over de storing dan belt u naar de gemeente Buren. Met het referentienummer geeft u aan om welke melding het gaat.

Gevaarlijke situatie?

Gaat het om een gevaarlijke situatie, bijvoorbeeld bij blootliggende bedrading, dan vragen wij u om direct naar de gemeente te bellen: 14 0344.

Gemeente Buren

De Wetering 1
4021 VZ Maurik 
Tel.: 14 0344 (info over tel.nr)