Bewijs van in leven zijn

Wat is dit?

Een bewijs van in leven zijn is een uittreksel met de volgende gegevens: naam en voornamen, geboortedatum, geboorteplaats, adresgegevens en de verklaring dat u in leven bent.

Wie kan een uittreksel aanvragen?

U kunt het uittreksel alleen aanvragen als u in de gemeente Buren woont. U kunt dit alleen met uw eigen DigiD aanvragen.

Hoe kunt u een uittreksel aanvragen?

Dit uittreksel kunt u digitaal aanvragen en betalen. Binnen 2 werkdagen ontvangt u het uittreksel. U hoeft dus niet naar het gemeentehuis te komen. Voor het digitaal aanvragen klikt u, onderaan deze pagina, op de link: Bewijs van in leven zijn.

Hoe kunt u betalen?

Een uittreksel kost € 5,90. Via de betaalpagina kunt u op een veilige manier betalen via Ideal (dit is internetbankieren via uw eigen bank) of per creditcard (Master Card en VISA). Als u de aanvraag doorloopt, komt u automatisch op de betaalpagina. Voor een betaling per creditcard wordt een CVC-code gevraagd. Dit zijn de laatste drie cijfers op de achterkant van uw creditcard.

Vragen?

Belt u dan even met het team Publiekscentrum van de gemeente. Zij zijn bereikbaar via ons algemene telefoonnummer 14 0344 en helpen u graag! U kunt ook een mail sturen naar gemeente@buren.nl

Gemeente Buren

De Wetering 1
4021 VZ Maurik 
Tel.: 14 0344 (info over tel.nr)