Verhuizing doorgeven

Wat is dit?

Komt u in de gemeente Buren wonen of verhuist u binnen de gemeente Buren, dan moet u dit aan de gemeente doorgeven. Als u bij iemand gaat inwonen of als u gaat wonen op een recreatieterrein, dan gelden andere regels. Neem in dat geval even contact met ons op. Vertrekt u naar een andere gemeente? Meldt uw verhuizing dan in de gemeente waar u gaat wonen.

Hoe kunt u uw verhuizing doorgeven?

Het doorgeven van een verhuizing kunt u direct via de website doen. U hoeft niet naar het gemeentehuis te komen. U klikt, onderaan deze pagina, op de link: Verhuizing doorgeven.

Zorg dat u de informatie die u nodig heeft voor deze aanvraag bij de hand heeft voor u verder gaat. U heeft de volgende informatie nodig:

  • uw DigiD-gegevens
  • de adresgegevens van uw nieuwe woning

Waar kan mijn afval heen?

Bent u verhuisd en wilt u informatie over het ophalen van uw afval? Hieronder vindt u de Verhuisfolder van de Avri met alle informatie.

Vragen?

Belt u dan even met het team Publiekscentrum van de gemeente. Zij zijn bereikbaar via ons algemene telefoonnummer 14 0344 en helpen u graag! U kunt ook een mail sturen naar gemeente@buren.nl.

Let op: meldt een verhuizing altijd alleen in de gemeente waar u zich gaat vestigen. Als u de gemeente Buren verlaat hoeft u dat dus niet te melden.

Te downloaden:

Gemeente Buren

De Wetering 1
4021 VZ Maurik 
Tel.: 14 0344 (info over tel.nr)