WOZ-Loket

Vragen over uw WOZ-waarde?

Bel 14 0344 of maak een afspraak

 

De WOZ-waarde openbaar

Sinds 1 oktober 2016 is de WOZ-waarde van woningen voor iedereen openbaar. U kunt de WOZ-waarde van 2016 van uw (eigen) woning of bijvoorbeeld de woning van de buren nakijken op het landelijke WOZ-waardeloket van de Rijksoverheid. De WOZ-waarde van bedrijfspanden is niet openbaar. Heeft u bijvoorbeeld een agrarisch bedrijfspand of een winkel (eventueel met woning), dan vindt u de WOZ-waarde niet op deze site. Wilt u de WOZ-waarde of het taxatieverslag opvragen? Kijk dan bij het onderdeel "zelf regelen" en vraag het taxatieverslag op met behulp van de gegevens op uw aanslagbiljet.

Nieuw in 2017: Automatische incasso

Vanaf 2017 kunt u gebruik maken van automatische incasso. Wilt u gebruik maken van automatische incasso? Bij de aanslag ontvangt u een machtigingskaart. U vult deze groene machtigingskaart in en stuurt deze zo snel mogelijk terug naar de gemeente Buren. De aanslag wordt dan in 5 gelijke termijnen van uw bankrekening afgeschreven.  

Nieuw in 2017: Gemeente Buren aangesloten op MijnOverheid

Vanaf 2017 ontvangt u de aanslag via de Berichtenbox van MijnOverheid als u daarop bent aangesloten. U krijgt een e-mailbericht als de aanslag voor u klaar staat.

Heeft u de berichtenbox nog niet geactiveerd en wilt u de aanslag in de toekomst digitaal ontvangen? Activeert u dan uw account op MijnOverheid en zet het vinkje aan bij de gemeente Buren.

Is de foto op uw taxatieverslag goed?

Vanaf 2017 maakt de gemeente Buren gebruik van een ander taxatiepakket. Het kan zijn dat dit pakket de verkeerde foto als hoofdfoto heeft gekozen of dat de foto inmiddels verouderd is. Wilt u daarom de foto op uw taxatieverslag te controleren? Is de foto niet goed? Wilt u dan uw adres mailen naar foto@buren.nl? Dan zorgen wij volgend jaar voor een nieuwe foto op uw taxatieverslag.

Gemeente Buren

De Wetering 1
4021 VZ Maurik 
Tel.: 14 0344 (info over tel.nr)