Spring naar content

Kernregisseurs

De kernregisseur: contactpersoon voor u bij inwonersinitiatieven

De kernregisseurs van de gemeente zijn de contactpersonen voor de inwonersinitiatieven van de gemeente Buren. De kernregisseurs zijn vaak te vinden in de kernen. Zij zijn aanwezig bij activiteiten en bezoeken regelmatig plekken waar inwoners elkaar ontmoeten.

De kernregisseur is het eerste aanspreekpunt voor uw ideeën voor uw kern, buurt of straat.
Zij is vaak in de kern aanwezig en heeft contact met inwoners, dorpsverenigingen en andere lokale partijen. De kernregisseur vangt signalen op en geeft deze door aan haar collega’s binnen de gemeentelijke organisatie. Daarbij trekt de regisseur op met de kernwethouder.

Kernwethouders

Elke wethouder heeft een aantal kernen waar hij kernwethouder van is. Dit betekent dat we kernen gekoppeld hebben aan een wethouder, zodat hij nog beter weet wat er leeft in de kernen. De kernregisseurs zorgen ervoor dat de kernwethouders op de hoogte zijn van wat er speelt. Waar dit kan, trekken zij samen de kernen in, zoals bijvoorbeeld bij bewonersavonden.

Onze kernregisseurs

Per 1 november 2022 zijn onze nieuwe kernregisseurs gestart. Franka Boudewijn en Jos Meerssman zijn onze kernregisseurs en actief in de kernen van de gemeente Buren. Zij zijn het gezicht van de gemeente voor inwoners, zowel particulier als ondernemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties. Franka en Jos komen graag met je in contact.

Beusichem, Buurmalsen, Ingen, Lienden, Lingemeer, Ommeren, Ravenswaaij en Zoelmond

fboudewijn@buren.nl

Asch, Buren, Eck en Wiel, Erichem,
Kapel-Avezaath, Kerk-Avezaath, Maurik,
Rijswijk en Zoelen

jmeerssman@buren.nl

Gerelateerde onderwerpen