Pilot ‘Dorpsauto Ingen’ 10 april gestart

10 april 2019

Sinds 10 april is Ingen een dorpsauto rijker. Wethouder Daan Russchen overhandigde de sleutel van de dorpsauto aan Coby Mol van signaleringsgroep Ingen Leeft. De komst van de dorpsauto betekent een extra vervoersmogelijkheid voor inwoners van Ingen en gemeente Buren. Het project is voorbereid met de gemeente, vrijwilligers, signaleringsgroep Ingen Leeft en Dorpshuis In de Gaard. De initiatiefnemers hebben speciaal gelet op de vraag vanuit inwoners.

Per 10 april beschikt Ingen over een deelauto om bewoners een extra vervoersmogelijkheid te bieden. De auto is per uur te gebruiken. Het project is voorbereid met de gemeente, vrijwilligers, signaleringsgroep Ingen Leeft en Dorpshuis In de Gaard. De initiatiefnemers hebben speciaal gelet op de vraag vanuit inwoners. Die hadden in 2018 al aangegeven een multifunctionele gezinsauto te willen. Het wordt een Hybride Toyota Corolla.

Meer informatie over de dorpsauto en hoe u die kunt reserveren en gebruiken vindt u op www.mijndorpsauto.nl. U bent van harte uitgenodigd om uw komende uitstapje te maken met de dorpsauto!