Samen sta je sterk(er)

18 juni 2019

Ouder zijn is een bijzonder mooie taak. Maar wat als je een kind hebt dat anders is? Hoe kun je als ouder de talenten van je kind dat anders is (blijven) zien? Andere ouders ontmoeten, ervaringen delen en elkaar ondersteunen kan helpen!
Want samen sta je sterk(er)!

OKA

Een groep ouders uit de gemeente Buren richtte OKA op om contact met ouders te vinden. Om samen na te denken over onderwerpen die herkenbaar zijn in een gezin met een kind dat anders is. Bent u geïnteresseerd of kent u mensen die kennis willen maken met OKA, dan bent u van harte welkom op één van onze thema-avonden.

Thema-avonden

Op donderdag 20 mei vond de eerste thema-avond van OKA plaats. Samen met Erica van Dinther-Voortman van IJKpraktijk keken we naar het ouderschap. Wat is belangrijk voor ons in ons ouderschap? Er was onderling herkenning en respect naar elkaars verhalen. Het benadrukte het belang van elkaar ontmoeten, verbinding te hebben met elkaar en ervaringen te delen.

Welkom!

Donderdag 20 juni hopen we ons verder te verdiepen in waar onze kracht ligt en hoe we de uitdaging aangaan in de opvoeding van ons kind dat ‘anders’ is? U bent van harte welkom op donderdag 20 juni! Vanaf 19.30 uur staat de koffie en thee met wat lekkers klaar. Het programma start om 19.45 uur en duurt tot 21.30 uur. Locatie: ‘De Brede School’, Homoetsestraat 38b in Maurik. Meer informatie vindt u op www.okaburen.nl.