Groot onderhoud N834 - Tiel Buren Asch Zoelmond

28 juni 2019

In opdracht van de provincie Gelderland is aannemingsbedrijf Gebr. van Kessel gestart met groot onderhoud aan de N 834. Vanaf 3 juni tot 6 juli 2019 wordt gewerkt aan de N834 tussen Zoelmond en Tiel-West. Er wordt gewerkt aan de weg in de bebouwde kom van Asch, in Buren en tussen Kerk Avezaath en de Linge in Tiel. Deze werkzaamheden zijn opgedeeld in 10 fasen.
De aannemer heeft een planning opgesteld om de werkzaamheden zo snel mogelijk uit te voeren, zodat u het minste overlast ervaart. Het weer hebben we helaas niet in de hand. Het kan dus zijn dat onderdelen uit deze planning verschuiven door slecht weer.

Calamiteiten In geval van calamiteiten kunt u contact opnemen met het calamiteitennummer van de firma Gebr. Van Kessel: 06-11008458

Kruising Bergakker tot aan de Linge

Tussen 3 juni en 7 juni 2019 wordt gewerkt we aan de fietspaden en de provinciale weg (N834) vanaf de kruising Bergakker tot aan de Linge. De rijbaan en fietspaden worden opnieuw geasfalteerd. Deze werkzaamheden worden in de avond/nacht uitgevoerd. De weg is dan tussen 20.00 uur en 06.00 uur afgesloten voor doorgaand verkeer. Weggebruikers worden omgeleid.

Buren – Asch

Tussen 11 en 14 juni 2019 werkt Van Kessel aan de bermen langs het fietspad. Verkeersregelaars helpen de fietsers indien nodig met oversteken. Na het aanvullen van de bermen start de aannemer met het aanbrengen van nieuw asfalt. Aan het begin van week 25 (17 juni 2019) wordt de eerste laag gelegd, halverwege week 26 volgt de tweede laag. Fietsers worden omgeleid en moeten rekening houden met een langere reistijd.

Aansluiting A15 (Tiel richting Nijmegen) – N834

Tussen 14 en 16 juni 2019 werken we aan de aansluiting van de N834 op de A15. We vervangen dan de verkeerslichten en vernieuwen het asfalt. Verkeer van de A15 in westelijke richting (richting Gorinchem) kan tijdens deze werkzaamheden alleen de N834 in de richting van Kerk-Avezaath / Buren rijden. Afrit 32 van de A15 richting Nijmegen is afgesloten. Verkeer richting Tiel wordt omgeleid via afslag 33.

Bebouwde kom Buren

Halverwege week 25 (rond 19 juni 2019) start de aannemer in Buren tussen de rotonde Peperstraat en de rotonde Bernhardlaan. De fietspaden worden als eerste opnieuw geasfalteerd, voor fietsers wordt een omleiding ingesteld. Verkeersregelaars begeleiden de fietsers (met name schoolgaande kinderen) op de omleidingsroutes. Naar verwachting zijn de werkzaamheden in één dag afgerond. De rijbaan wordt opnieuw geasfalteerd op 25 en 26 juni. Het centrum van Buren blijft bereikbaar vanaf de rotonde Peperstraat.

Fietspaden Kerk Avezaath – Buren

Van 17 tot en met 28 juni 2019 vervangen we het asfalt van de fietspaden tussen Kerk-Avezaath en Buren. Wij asfalteren de fietspaden om en om, zodat er altijd minimaal één fietspad bruikbaar blijft. Op een aantal plaatsen is sprake van een fietspad in twee richtingen. Als de aannemer hier aan het werk is worden de fietsers omgeleid.

Aansluiting A15 (Nijmegen richting Deil) – rotonde Kerk Avezaath

Van 21 tot en met 23 juni 2019 werken we aan de aansluiting met de N834 op de A15. We vervangen dan de verkeerslichten bij de A15 aan de zijde van Kerk Avezaath. Daarnaast vervangen we het asfalt van de kruising en het asfalt van de rotonde bij Kerk Avezaath. Tijdens deze werkzaamheden kan verkeer vanaf de A15 richting Nijmegen alleen afslaan richting Tiel. Afrit Tiel-west in de richting van Geldermalsen is in dit weekend afgesloten. Verkeer richting Kerk Avezaath / Buren wordt omgeleid.

Bebouwde kom Asch

De bebouwde kom van Asch wordt opnieuw geasfalteerd tussen 2 en 5 juli 2019. We adviseren aanwonenden om de auto buiten het werkvak te parkeren. We leiden de fietsers om via de Achterstraat.

Omleidingsroutes

Kijk voor actuele wegwerkzaamheden en omleidingsroutes op Bereikbaar Gelderland.

Omleiding bus 46, Kerk-Avezaath-Zoelmond

Bus 46 van Kerk-Avezaath naar Zoelmond volgt een andere route. Ook staat hierin welke haltes vervallen. Onze excuses voor het tijdelijke ongemak.

Contact

Stel uw vraag via het vragenformulier of neem telefonisch contact op via 026 359 99 99.