Geef ook uw mening over fietsveiligheid in de gemeente Buren!

12 september 2019

De gemeente Buren heeft ‘de fiets’ en verkeersveiligheid hoog in het vaandel staan. Fietsen is leuk, gezond en bovendien goed voor het milieu. De gemeente Buren startte daarom onlangs een onderzoek naar fietsveiligheid in de gemeente en wil haar inwoners en weggebruikers hier graag bij betrekken.

Van 11 september tot 25 september 2019 is er de mogelijkheid om een vragenlijst in te vullen. Doel van deze vragenlijst is om een beter beeld te krijgen van de verkeersveiligheidsbeleving in Buren. Er is specifieke aandacht voor de verkeersveiligheid op schoolroutes waar zowel fietsers als landbouwvoertuigen rijden. Door de korte vragenlijst in te vullen kunt u specifieke verkeersveiligheidsknelpunten aangeven die volgens u de aandacht vragen van de gemeente. Op basis van de resultaten gaat de gemeente verder onderzoeken in hoeverre de genoemde knelpunten aangepakt kunnen worden. De uitkomsten van deze enquête nemen we mee bij het opstellen van het gemeentelijke verkeer en vervoersplan.

Vul de vragenlijst hier in. Invullen kost slechts een paar minuutjes. Behoefte aan een papieren vragenlijst om in te vullen of heeft u vragen over dit onderzoek? Neem dan contact op met Ingrid Regelink van de gemeente Buren via iregelink@Buren.nl.