Training Omgaan met pubers

18 december 2018

In januari en februari organiseert gebiedsteam Stib een training “Omgaan met pubers”. De training is voor ouders met kinderen in de puberteit. De puberteit kan een roerige periode zijn in de relatie met je kind waarin van alles verandert. Deze veranderingen kunnen leiden tot een onzeker gevoel of het gevoel dat je de controle dreigt te verliezen. Je krijgt handvatten en tips voor het omgaan met je puber.

Tijdens de training komen onder meer deze vragen aan bod: welke veranderingen ondergaat mijn kind? Hoe geef ik positieve aandacht? Hoe luister ik naar mijn kind ? Hoe praat ik met mijn kind en voorkom ik ruzie? Hoe stel ik regels en hoe geef ik alternatieven? De training is een vervolg op de eerdere gegeven workshop “Ouders en de puberteit, van opvoeden naar coachen”. Heb je deze workshop niet gevolgd? Geen probleem, ook zonder deze workshop kun je de training volgen.

De bijeenkomsten vinden plaats op 14, 21 en 28 januari en op 4, 11 en 18 februari, van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentehuis in Maurik, De Wetering 1.
Deelname is gratis. Wel graag aanmelden vóór 12 januari door een mail te sturen aan info@stib.nl. Bel of mail voor meer informatie Saskia Vermeulen (06-13144728).