Gemeente Buren loopt naar Den Haag. Loopt u mee?

30 juli 2018

De derde dinsdag van september is het Prinsjesdag! Dit jaar is de provincie Gelderland medeorganisator van het Prinsjesfestival met als thema ‘ Democratie: Van ons! Voor ons! Door ons?!’ Een van de activiteiten is een heuse ‘Vierdaagse’. Gelderse burgemeesters en wethouders, waaronder het Burense college van B&W, lopen van 10 tot en met 13 september  in estafette van Nijmegen naar Den Haag. Loopt u met hen mee?

 Tiel – Buren – Geldermalsen

Burgemeester en wethouders van Buren lopen op dinsdag 11 september van Tiel via Buren naar Geldermalsen. De totale afstand is 18 kilometer. De start is om 7 uur ’s morgens bij het station in Tiel; rond 11.00 uur komen de wandelaars aan bij station Geldermalsen. Hier nemen collega-bestuurders en inwoners uit Geldermalsen het estafettestokje over.

Loopt u mee?

U bent van harte welkom om mee te lopen! Inschrijven kan tot 10 augustus op www.gelderland.nl/Aanmelden-Prinsjesestafette . Per etappe kunnen maximaal 100 wandelaars meelopen. De provincie zorgt voor eten en drinken langs de route en voor een supportteam met onder andere EHBO-ers. Deelnemers moeten wel voor eigen vervoer zorgen naar Tiel en vanaf Geldermalsen weer naar huis.