Kiezen voor de toekomst en hoe het vroeger was in Ingen

13 maart 2018
Dit nieuwsbericht is verlopen.

Tijdens verkiezingsdag op woensdag 21 maart is er van 07.00 tot 21.00 uur een unieke fototentoonstelling in het stembureau van dorpshuis In de Gaard in Ingen. 

Hier zijn oude foto’s te zien als opvolging van de tentoonstelling tijdens de kerstmarkt in de kerk van Ingen. Willem van Doorn, bekend van de Facebookpagina “Ingen in beeld” en Henk van Dorland van de Fruitbode hebben een selectie van meer dan 130 foto’s gemaakt over het leven, werken en wonen in het vroegere Ingen. 

Heeft u uw stem uitgebracht dan kunt u op uw gemak langs de foto’s lopen. Vooral oudere inwoners zullen veel herkennen van huizen en personen. Voor de jonge Ingenaren staan er misschien wel oude familieleden op. Kortom een mooi overzicht van ons dorp.

In dorpshuis In de Gaard kunt u een kopje koffie of thee drinken en met bekenden praten over de foto’s en vroeger. Een unieke gelegenheid om te kiezen voor de gemeentelijke toekomst en te bekijken hoe het vroeger was. 

Helaas is het in verband met de verenigingen die gebruik maken van het dorpshuis de enige en unieke mogelijkheid om de tentoonstelling te bekijken deze dag. Dus of u wel of niet stemt, iedereen is van harte welkom! 

De originele foto’s kunt u opvragen bij Henk van Dorland, via henk@vandorland.nl of tel. 06-22967345.