Vrijwilligers gevraagd

3 juli 2017
Dit nieuwsbericht is verlopen.

Groene duizendpoot in ‘tuinreservaat’ Ingen

Tuinderij Ganzert zoekt iemand die van groen en dieren (ezels, schapen, ganzen) houdt en met de bermmaaier overweg kan of dat wil leren.​Samen met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkt de vrijwilliger mee aan: onderhoud hoogstamfruitboomgaard, snoeien, takkenwal aanvullen, fruit plukken, noten rapen. Dinsdag 9.00-13.00 met gezelligheid, koffie, thee en lunch.

Krachtige vrijwilligers voor prachtige gezinnen

Moeders en vaders weten als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om met (kleine) kinderen alles draaiend te houden en ook nog goed voor jezelf te zorgen. Humanitas Home-start vraagt om u om uw ervaringsdeskundigheid in te zitten bij gezinnen met jonge kinderen die een lastige periode doormaken. Na een training in september bezoekt de vrijwilliger 1 x per week een gezin.

Maatje gezocht

Een maatje is een vrijwilliger die één-op-één gekoppeld is aan iemand die op bepaalde punten in het leven even een coach of maatje nodig heeft. Om samen dingen op te pakken, weer energie te krijgen en zijn of haar netwerk uit te breiden. Welzijn Rivierstroom zoekt een maatje voor:

Een  studerende moeder, die graag haar zinnen wil verzetten door af en toe te gaan poolen. Gezellig een wandeling maken is ook prima. Ze doet graag iets terug voor een ander en vindt het fijn om voor iemand te koken. In haar leven heeft ze al veel heftige dingen meegemaakt. Ze zoekt dus iemand die betrouwbaar en integer is uit de omgeving van Beusichem.

Een alleenstaande moeder die al haar energie geeft aan haar drie kinderen zoekt een maatje die haar weer energie geeft. Als de kinderen naar school gaan, wil ze graag samen wandelen, lachen en energie op doen, zodat zij thuis weer de vrolijke moeder kan zijn! Uit de omgeving van Ingen.

Geïnteresseerd? Vragen? Neem contact op met Welzijn Rivierstroom 0344-602337 vrijwilligersburen@welzijnrivierstroom.nl. Meer vacatures staan op www.welzijnrivierstroom.nl