Vrijwilligers gezocht

13 november 2017
Dit nieuwsbericht is verlopen.

Welzijn Rivierstroom zoekt vrijwilligers voor de volgende activiteiten:

Teamleider voor Lienden

Een grote groep Burenhulp-vrijwilligers ondersteunt anderen met administratie, klussen, vervoer, taal of gaat bij iemand op bezoek voor een praatje en gezelligheid. De teamleider koppelt binnen gekomen vragen aan de juiste vrijwilliger. Vereist: sociaal vaardig zijn en kunnen omgaan met internet en email.

Klaar-overs

Help kinderen uit Erichem, die in Kerk-Avezaath naar basisschool De Blinker moeten, veilig over te steken. Klaar-overs zijn nodig op schooldagen ’s ochtends van 8.00 uur tot 8.30 uur en ’s middags van 14.30 uur tot 15.00 uur. Er is een vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Gezelschap voor dementerende

Een keer in de week één op één een dementerende oudere bezoeken die bijna niemand heeft. Een praatje maken en eventueel wandelen, spelletje doen, meehelpen met de maaltijd, koken, zingen, enz. Locatie: STMR Kulturhus, Lienden.

Molenvrijwilliger in Buren

De gezelligste molenaarsploeg van Nederland zoekt een molengids voor de molen Prins van Oranje: het ontvangen van bezoekers en – als u dat wilt – iets vertellen over de molen, helpen van de molenaars en in de molenwinkel. Tijden: woensdag-, zaterdag- of zondagmiddag.