Vrijwilligersprijzen, wie draagt u voor?

21 november 2017
Dit nieuwsbericht is verlopen.

Elk jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie reikt burgemeester Jan de Boer de vrijwilligersprijzen uit: voor de Vrijwilliger van het Jaar, de Kanjer van Buren en de Buurzaamheidsprijs. Als dank en waardering voor alle vrijwilligers die zoveel mogelijk maken.

Wie verdient onze waardering?

Wie verdient er volgens u waardering? Wie is er onmisbaar voor u als vereniging, dorp, buurt of persoon? Draag hem, haar of een initiatief dan aan voor een van de vrijwilligersprijzen.

Iedereen kan dat doen: scholen, clubs of verenigingen, buurtcomités, media, maar ook familie, buren of vrienden. Dat kunt u doen door een formulier in te vullen en deze voor 1 december op te sturen naar de gemeente. Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven waarom u vindt dat deze persoon of dit initiatief een prijs verdient. Dit formulier en meer informatie vindt u op de pagina waarderingsprijzen vrijwilligers. U kunt het formulier ook telefonisch aanvragen.

Een speciale commissie vrijwilligersprijzen beoordeelt de inzendingen. U kunt deze commissie uitnodigen voor een kennismaking met uw vrijwilligers(organisatie) of activiteiten. Neem hiervoor contact op met het team maatschappelijke ontwikkeling van de gemeente, via telefoonnummer 14 0344.