Spring naar content

Campagne #ditkaninBuren

Doe je mee?

Al lange tijd hebben we te maken met coronamaatregelen. De ene periode meer en de andere periode minder. Hoe vervelend het ook is, hierdoor waarderen we alles wat wél kan des te meer.

Dat willen we dan ook graag laten zien! Laten we elkaar inspireren met mooie voorbeelden: een terrasje pikken, sporten, een dagje uit, winkelen, koffie drinken in het dorpshuis, hobby’s: #ditkaninBuren!

Wat doe jij graag ter ontspanning in deze tijd? Welke activiteiten/mogelijkheden bied jij als ondernemer of sportvereniging aan? Laat het zien door de hashtag #ditkaninBuren op social media te gebruiken. Natuurlijk gebruik je deze hashtag alleen om activiteiten te laten zien die op dat moment zijn toegestaan volgens de coronamaatregelen. Like en deel ook berichten van anderen met deze hashtag, zo zorgen we samen voor meer bereik.

We maken het je graag makkelijk. Download en gebruik onderstaande materialen.

Logo’s

Logo in PNG-formaat
Logo in PDF-formaat

Logo in EPS-formaat (met afloop)
Logo in EPS-formaat (zonder afloop)

Gebruik de hashtag #ditkaninBuren in de tekst van jouw posts op social media.
Het logo hoort tegen de rechter- en onderkant van jouw foto komen te staan.

Voorbeeldposts

Zo zou jouw post eruit kunnen te zien. Uiteraard kun je jouw eigen foto’s en teksten hiervoor gebruiken.
Facebook
Twitter
Instagram
Instagram story

Templates

In plaats van het logo zelf te plaatsen op de foto kun je ook een Powerpoint template gebruiken als je dat eenvoudiger vindt. Open de template die hieronder staat, plaats jouw foto en/of tekst erin en exporteer dan een jpg bestand om te gebruiken in jouw post.
Facebook
Twitter
Instagram
Instagram story

Banners

Plaats de banner op de homepage van jouw website of in de handtekening onder jouw e-mails en verwijs de link door naar https://www.facebook.com/hashtag/ditkaninburen
Banner 1 728 x 90
Banner 2 los logo

Advertentievoorbeeld

Hieronder staat een voorbeeld van het gebruik van het logo in een advertentie. Je kunt het logo voor gebruik in drukwerk downloaden en rechtsonder in jouw advertentie plaatsen.

Poster/sticker

Hieronder staan de bestanden van de poster en de sticker. Wil je een gedrukt exemplaar ontvangen van de poster en de sticker? Stuur dan een e-mail naar gemeente@buren.nl en wij sturen het je toe.
PDF poster
PDF sticker