Spring naar content

Lamp of lantaarnpaal kapot?

Ziet u schade aan een lantaarnpaal? Of brandt de lamp niet meer? Schade en storingen aan de openbare verlichting kunt u via het online formulier melden bij de beheerder van de lantaarnpalen in de gemeente Buren.

Gevaarlijke situatie?
Gaat het om een gevaarlijke situatie, bijvoorbeeld bij blootliggende bedrading, dan kunt u direct contact opnemen met de calamiteitenlijn op telefoonnummer 088-115 4113.

openbare verlichting

Meer informatie

Vermeld in het kort wat het defect is, bijvoorbeeld:

  • lamp brandt niet;
  • lamp gaat niet uit;
  • meerdere lampen branden niet;
  • mast is aangereden;

Verder werkt het het beste als u het nummer van de lantaarnpaal invoert. Iedere gemeentelijke lantaarnpaal heeft een nummer. Dit nummer vindt u aan de straatzijde van de lantaarnpaal.
Als u geen lantaarnpaalnummer weet kunt u de woonplaats, straatnaam en het huisnummer waar de lantaarnpaal staat vermelden.
Ten slotte ontvangen we ook graag uw telefoonnummer zodat wij, indien noodzakelijk, contact met u kunnen opnemen.

Let op!

De lantaarnpalen van Thius en van de provincie Gelderland zijn niet in beheer van de gemeente Buren. U moet storingen aan deze lantaarnpalen melden bij de één van deze instanties.

Hoe herkent u de verschillende lantaarnpalen?

De lantaarnpalen van de gemeente Buren beginnen met een B, gevolgd door een nummer
Lantaarnpalen van Thius hebben geen nummer
Lantaarnpalen van de provincie beginnen met een P, gevolgd door een nummer.

Heeft u vragen over de storing dan belt u naar de gemeente Buren op het telefoonnummer 14 0344. Met het referentienummer geeft u aan om welke melding het gaat.