Spring naar content

Verhuizen

 • Verhuizen in en naar de gemeente Buren

  Verhuist u naar de gemeente Buren? Geef uw verhuizing aan ons door. U leest op deze pagina hoe u dat kunt doen. Verhuist u naar een andere gemeente? Dan hoeft u dit niet aan de gemeente Buren door te geven. U moet uw verhuizing doorgeven aan uw nieuwe woongemeente.

 • Huisnummer of ja-nee/nee-nee sticker aanvragen of wijzigen

  De gemeente stelt adressen vast en registreert deze. Heeft u een nieuwbouwhuis gekocht of gehuurd en weet u niet wat uw huisnummer is? Lees op deze pagina wat u dan kunt doen.

 • Verhuizen vanuit het buitenland

  Verhuist u vanuit het buitenland naar de gemeente Buren of verblijft u het komende half jaar minimaal vier maanden in Nederland? Dan moet u zich binnen vijf dagen na aankomst laten inschrijven bij de gemeente. Op deze pagina kunt u een afspraak maken voor het inschrijven.

 • Verhuizen naar het buitenland

  Als u vertrekt naar het buitenland (emigratie) dan moet u dit in de laatste 5 dagen vóór vertrek doorgeven aan de gemeente. U kunt dit bij onze balie op afspraak doen of online op de volgende pagina.

 • Nieuwkomers

  Bent u immigrant en wilt u in Nederland blijven wonen of langer blijven dan drie maanden? Op deze pagina vindt u meer informatie over wat daarvoor nodig is.

 • Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG)

  In de Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG) staan de gegevens van alle adressen en gebouwen in de gemeente. Wilt u de BAG bekijken? Dat kan op deze pagina.