Project Kroonheuvel in Ommeren

13 maart 2019

Eind 2018 zijn de uitvoeringswerkzaamheden van Project Kroonheuvel in Ommeren gestart. In 2016 werd het bestemmingsplan vastgesteld voor de herontwikkeling van de voormalige discotheek De Roskam en het bijbehorende parkeerterrein. In totaal is er in het plan ruimte voor 22 woningen.

Aannemingsmaatschappij Vink B.V. is in opdracht van grondeigenaar en projectontwikkelaar Nerbenta B.V. volop bezig met het bouwrijp maken van het voormalig parkeerterrein van De Roskam. De bomen zijn inmiddels verwijderd en het archeologische onderzoek is afgerond, de rapporten daartoe worden nog opgemaakt. De komen weken continueert de aanleg van de bouwweg en het inbrengen van kabels en leidingen voor de nutsvoorzieningen.

Toekomstige fases

De locatie waar nu het gebouw van de voormalige discotheek De Roskam staat wordt in een volgende fase aangepakt. Dit gebouw blijft de komende tijd dus nog staan.

Het is nog niet precies bekend wanneer de verkoop van de bouwkavels start. Ook de verkoopprijzen zijn nog niet bekend. Nadere berichten hierover zullen t.z.t. in de media verschijnen.

Voor nadere informatie is de woordvoerder namens de projectontwikkelaar Jaap Kevelam telefonisch bereikbaar op nummer 06 2708 8904.