Nieuw zonne-energieproject: Zonnedak Dees in Maurik

16 juli 2019

Vrijdag 12 juli startte een nieuw zonne-energieproject: Zonnedak Dees in Maurik. Op de daken van het Akkerbouw en Gewasbescherming bedrijf van F.H.C. Dees is ruimte voor maar liefst 1.589 zonnepanelen! Het doel is om iedereen de mogelijkheid te geven om mee te profiteren van de duurzame energie die hier zal worden opgewekt. Door particulieren investeringen mogelijk te maken kan iedereen meedoen met de energietransitie en zo zorgen voor meer zonne-energie in Nederland.

Inschrijven

Dit project wordt samen met Greenchoice uitgevoerd. (U kunt altijd meedoen ongeacht bij welke energieleverancier u klant bent, bent u klant bij Greenchoice dan is de waarde van de zonnestroom nog hoger.) Omwonenden en bewoners van Buren hebben vanaf vrijdag 12 juli 10 dagen het alleenrecht om in te schrijven. Daarna wordt de inschrijving opengesteld voor anderen. U kunt dan direct participeren en bijdragen aan een duurzame toekomst:

  • Het milieu profiteert van de schone energieopwekking. De zonnepanelen zullen namelijk jaarlijks circa 200.000 kg CO2-uitstoot besparen.
  • U maakt een duurzaam rendement op uw investering. Welke u live kunt bijhouden via het persoonlijke portal MijnStroom en de ZonneDelen app.
  • U investeert eenmalig (al vanaf € 25,-), daarin zitten direct alle kosten inbegrepen voor de volledige looptijd.
  • Zorgeloos genieten. De projectpartners regelen vervolgens dat hier een zonne-energieproject wordt gerealiseerd waarvan u kunt profiteren.
  • De waarde van de met uw ZonneDelen opgewekte groene stroom wordt jaarlijks uitgekeerd.

Contactinformatie

De collectieve zonne-energieprojecten op Zonnepanelendelen.nl zijn uitermate populair en raken snel vol. Kijk voor meer informatie op www.zonnepanelendelen.nl/project/dees. Vragen? eCoBuren staat voor u klaar via info@ecoburen.nl en support@zonnepanelendelen.nl. Bellen kan ook op 06-51408502 (eCoBuren) of op 020-4357547 (zonnepanelendelen.nl).