Welke vrijwilliger verdient speciale waardering?

27 november 2019

Vrijwilligers, onze lokale helden. Voetbal-, gymnastiek-, corso-, muziek- en andere verenigingen, de zorg, het theater, statushouders, mantelzorgers, uw oude buurvrouw of buurman, (gezinnen met) chronisch zieke kinderen of ouders. Allemaal drijven ze voor een groot deel op vrijwilligers.

Als waardering voor alle vrijwilligers in onze gemeente, die zoveel mogelijk maken, reikt burgemeester Jan de Boer elk jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie de vrijwilligersprijzen uit: voor de Vrijwilliger van het Jaar, de Kanjer van Buren en de Buurzaamheidsprijs.

Wie draagt u voor?

Wie verdient er volgens u waardering? Wie is onmisbaar voor u als vereniging, dorp, buurt of persoon? Draag hem, haar of een initiatief dan aan voor een van de vrijwilligersprijzen.

Iedereen kan het doen: scholen, clubs of verenigingen, buurtcomités, media, maar ook familie, buren of vrienden. Het is heel eenvoudig. Door een formulier in te vullen en deze voor 1 december 2019 op te sturen naar gemeente Buren. Het enige wat u hoeft te doen is aan te geven waarom u vindt dat deze persoon of dit initiatief een prijs verdient.

Het formulier en meer informatie

Dit formulier en meer informatie vindt u op de pagina ‘waarderingsprijzen vrijwilligers’ op onze website. U kunt het formulier ook telefonisch aanvragen.

Een speciale commissie beoordeelt de inzendingen. U kunt deze commissie ook uitnodigen voor een kennismaking met uw vrijwilligers(organisatie) of activiteiten. Neem hiervoor contact op met Dianne de Jonge van gebiedsteam Stib via tel. 14 0344.