Haal energie uit de zon!

27 november 2019

Het rendement van een investering in zonnepanelen is vergelijkbaar met een rente van zes procent op een spaarrekening. Dat is dus een goede investering!

Zonnepanelen maken elektriciteit op uw dak. Om deze stroom te kunnen gebruiken is een omvormer nodig, die maakt er namelijk wisselstroom van. De panelen hebben niet per se direct zonlicht nodig. Dus ook op een bewolkte dag levert een zonnecel elektriciteit.

Op www.milieucentraal.nl leest u meer over de technische werking van zonnepanelen. Wilt u zich liever persoonlijk laten informeren? Vul dan het formulier in op de website van het energieloket voor een vrijblijvend, telefonisch adviesgesprek. Dat doen we graag!

Het Nieuwe Wonen Rivierenland wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente.

Buren klimaatneutraal in 2050

Gemeente Buren gaat aan de slag met duurzaamheid! Doel is om (uiterlijk) in 2050 energieneutraal te zijn. Dat betekent dat we de energie die we gebruiken, duurzaam opwekken. Dit is in lijn met de plannen van de Rijksoverheid en het Gelders Energie Akkoord.

Wilt u meer weten over de plannen van de gemeente hiervoor? En wat u zelf kan doen? Kijk dan voor meer informatie op www.buren.nl/onderwerp/duurzaamheid.