Zwerfafvalbrigade in Maurik: doet u mee?

18 februari 2020

Stichting Landschapsbeheer Gelderland (SLG) gaat in samenwerking met het Dorpsbelang Maurik en de gemeente een Zwerfafvalbrigade opstarten. Het idee is dat inwoners regelmatig zwerfafval in hun eigen omgeving aanpakken. Verenigingen en bewoners doen dit soms al; dít initiatief is aanvullend en gericht op een frequente en gebiedsdekkende aanpak. Samen maakt sterk en het is nog gezellig ook!

Aftrap

Iedereen kan op eigen gelegenheid het initiatief nemen. U krijgt gereedschap en kunt hiermee een bijdrage leveren aan een schone omgeving wanneer het u uitkomt. Wij zorgen voor de afvoer van het verzamelde zwerfafval. Op 29 februari organiseren we een bescheiden feestelijke aftrap en aansluitend een opruimactiviteit, deze keer in de omgeving van het Amsterdam-Rijnkanaal. U bent van harte welkom om hier aan deel te nemen en kennis te maken met de betrokken bewoners.

Wat: Opruimactie Zwerfafvalbrigade Maurik
Wanneer: Zaterdag 29 februari
Tijd: 09.30 tot 11.00 uur
Waar: Essenbos 5, Maurik (woonhuis)

Kijk voor meer informatie op www.landschapsbeheergelderland.nl/zwerfafvalbrigades. Vragen of aanmelden? Mail info@landschapsbeheergelderland.nl of bel 026-3537444.