Hulppunt Lienden op afspraak weer open

3 juni 2020

Vanaf 8 juni gaat het hulppunt Lienden weer open op afspraak. De tijden zijn, zoals vanouds, van 11.00 – 13.00 uur. Inwoners worden alleen geholpen op afspraak. Op die manier kunnen de vrijwilligers en medewerkers veilig werken en wordt u geholpen volgens de geldende coronarichtlijnen.

Maak een afspraak

Bij Hulppunt Lienden kunt u terecht voor lastige brieven en formulieren, aanvragen van toeslagen, uitzoeken waar u recht op heeft en financiĆ«le of administratieve vragen waar u zelf niet uitkomt. Een vrijwilliger thuisadministratie helpt u verder. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar Welzijn Rivierstroom van maandag t/m vrijdag van 9.00 – 14.00 uur.
Na 14.00 uur krijgt u de voicemail. Buiten die tijden kunt u een bericht inspreken. U wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.
Is bellen lastig, dan kunt u ook een app sturen naar Magda Bakker via 06 10 12 74 38. Wij plannen dan een afspraak voor u in. Als het, door bijvoorbeeld werk, niet mogelijk is op maandag tussen 11.00 en 13.00 uur een afspraak in te plannen, dan kijken wij naar een andere mogelijkheid.