Vacature: medewerker Restgroen

28 mei 2020

De gemeente Buren dient de samenleving van Buren en bouwt aan vertrouwen. We streven ernaar om zoveel mogelijk samen met de gemeenschap keuzes te maken. De behoefte en vragen van inwoners staan hierbij centraal. De gemeente benadert haar inwoners actief om mee te denken over veranderingen en ontwikkelingen in de eigen omgeving. Ook biedt de gemeente ruimte aan inwoners en partners om zelf met initiatieven te komen en deze te realiseren.

 De gemeentelijke organisatie bestaat uit 8 teams: Beleid, Regie & Projecten, Beheer, STIB, Werk & Inkomen, Advies, Frontoffice en Backoffice. Binnen het team Beheer houden we ons bezig met de civieltechnische projecten, beheer en onderhoud van de openbare ruimte en gemeentelijk vastgoed. In het team werken op dit moment 17 medewerkers naast een aantal externe medewerkers.

Onlangs zijn we gestart met het project Restgroen. Door middel van dit project wil de gemeente per kern haar eigendomssituaties actualiseren. Dit doen we door inventarisatie van onze eigendommen. Vervolgens worden de gebruikers van de in gebruik genomen grondstroken benaderd. Om dat doel dichterbij te brengen is het team Beheer per 1 augustus op zoek naar een

Medewerker Restgroen

voor 32 – 36 uur per week

Dit ga je doen:

Je inventariseert onrechtmatige situaties, beoordeelt deze en zorgt voor interne afstemming. Je verzorgt zelfstandig de aanschrijvingen en correspondentie van geïnventariseerde situaties. Je stelt koop- en huurovereenkomsten op, beoordeelt verjaringsverzoeken, zorgt voor de notariële afwikkeling en je bent verantwoordelijk voor een correcte administratieve dossierafwikkeling. Daarnaast signaleer je belangrijke beleidswijzigingen en organiseer en verzorg je bewonersavonden.

Ben jij:

Een enthousiaste en ondernemende persoon die op een praktische en creatieve manier snel tot oplossingen komt. Je kunt je werk efficiënt plannen en organiseren. Dit doe je in nauwe samenwerking met de andere betrokken collega’s. Je bent resultaatgericht en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Daarnaast heb je kennis om verjaringsverzoeken te beoordelen, houd je je op de hoogte van de meest recente jurisprudentie op dit vakgebied en beschik je over gemeentelijke ervaring. Je hebt een relevante mbo+ (of aantoonbaar mbo+ werk- en denkniveau).  Enige jaren werkervaring als projectmedewerker is een pré.

 Wij bieden:

  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.520,- per maand op basis van een 36-urige werkweek (salarisschaal 8), afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • ABP-pensioen.
  • Individueel keuzebudget. Je kan zelf kiezen hoe je dit budget uitgeeft. Maandelijks extra inkomen? Het in 1 keer uit laten betalen? Extra verlofuren kopen? Je bepaalt het zelf.
  • (Persoonlijke) Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden.
  • Tijdelijke aanstelling voor de duur van twee jaar.

Dus… Ben jij de enthousiaste en ondernemende persoon die wij zoeken? Stuur jouw motivatiebrief en cv naar gemeente@buren.nl met als onderwerp ‘medewerker Restgroen’. Reageren kan tot en met 31 mei 2020.

De gespreksronde vindt plaats op donderdag 11 juni 2020 tussen 09.00 en 12.00 uur.

 Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus werken de medewerkers van de gemeente Buren momenteel zoveel mogelijk thuis. Hierdoor is het niet mogelijk en vanwege het virus ook niet wenselijk om sollicitatiegesprekken ‘face to face’ te voeren. Op dit moment voeren wij de sollicitatiegesprekken via Microsoft Teams. Als wij nader met jou kennis willen maken, dan laten wij jou zo snel mogelijk telefonisch weten hoe we dat doen en wanneer dit zal zijn.

Meer weten?

Neem gerust contact op met Sylvia Janssen, teammanager Beheer, onder telefoonnummer 14 0344.

De gemeente Buren hecht veel waarde aan integriteit. Van de kandidaat die in dienst treedt vragen we een Verklaring Omtrent Gedrag.

 

Acquisitie door recruiters naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.