Spring naar content

Inloopmoment Zoelen op 16 juli

Dit nieuwsbericht is verlopen.
7 juli 2020, 10:54

Het inloopmoment van onze kernambtenaar in Zoelen start weer op. Tijdens inloopmomenten kunnen inwoners vragen stellen over de gemeente of over de actiepunten van kerngericht werken in Zoelen. Kernambtenaar Ranesh Balla is van 14.00 tot 15.30 uur aanwezig in het dorpshuis in Zoelen.

Op afspraak

Normaal gesproken kunnen inwoners gewoon binnenlopen. Maar vanwege de coronamaatregelen werkt de kernambtenaar nu op afspraak. Zo houden we zicht op het aantal mensen dat bij elkaar komt en kunnen we de anderhalve meter afstand garanderen. Wilt u een afspraak maken voor donderdag 16 juli? Mail dan naar rballa@buren.nl.

Kernambtenaren

De gemeente gaat meer kerngericht werken. Dat betekent: meer focus op participatie en op maatwerk naar de kernen. Vorig jaar gaven inwoners van Zoelen aan dat zij behoefte hebben aan een kernambtenaar. En aan vaste inloopmomenten. In juni 2019 is daarom gestart met maandelijkse inloopmomenten. Ook buiten de inloopmomenten is Ranesh Balla via mail of telefoon bereikbaar voor vragen of overleg. Hij vormt de verbinding tussen de kern en de gemeentelijke organisatie. Als kernambtenaar richt hij zich voornamelijk op onderwerpen die invloed hebben op bijvoorbeeld een straat, of de hele kern. Ook in Ingen en Ravenswaaij zijn sinds vorig jaar kernambtenaren actief. Volgend jaar hebben alle kernen een kernambtenaar.

Kerngericht werken

Wilt u meer weten over deze werkwijze? Kijk dan eens op www.buren.nl/kerngerichtwerken. Afgelopen maanden is er gewerkt aan een visie op kerngericht werken. Hierover neemt de gemeenteraad op 14 juli een besluit.