Spring naar content
Terug naar het overzicht

Lintjesregen: mevrouw C.A.H. (Corry) Schefferlie-Zwezerijn

4 augustus 2020, 15:23

Een paar weken geleden zetten wij alle inwoners die dit jaar een lintje hebben gekregen in het zonnetje. Helaas ontbrak daarbij één iemand, mevrouw C.A.H. (Corry) Schefferlie – Zwezerijn uit Zoelen. Omdat we dit erg vervelend vinden, willen we haar op deze manier alsnog in het zonnetje zetten.

Van de corso tot aan vrijwilliger bij Stichting Zorgcentra Rivierenland

Mevrouw Schefferlie – Zwezerijn heeft jarenlang ontzettend veel gedaan voor de Burense samenleving. Zo was ze van 1994 tot en met 2018 vrijwilliger bij de Corsoclub Zoelen. Ze bouwde als ‘plakker’ mee aan corsowagens en hielp ook bij de catering.

Daarnaast startte ze in 1994 als vrijwilliger bij Stichting Zorgcentra Rivierenland in Tiel. Eerst deed ze vrijwilligerswerk bij verschillende locaties van Vrijthof. Sinds 2011 is ze vrijwilliger bij Westerhof. Vol enthousiasme ondersteunt ze het welzijn van de bewoners met allerlei activiteiten. Dit doet mevrouw onder meer door twee keer per week voor hen te koken.

En dat is nog niet alles!

Ze is sinds 2000 ook vrijwilliger bij de Voetbalvereniging SCZ Zoelen. Ze draait bardiensten, zet dagelijks koffie voor vrijwilligers, wast de kleding van meerdere seniorenteams en houdt de kantine en kleedkamers schoon. In 2011 kwam daar nog een extra vrijwilligersklus bij. Mevrouw Schefferlie – Zwezerijn is namelijk sindsdien ook vrijwilliger bij de Hartstichting en collecteert hier regelmatig voor.

Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze prachtige onderscheiding.