Spring naar content
Terug naar het overzicht

Doe mee aan de GGD Gezondheidsmeter!

15 september 2020, 15:56

Hoe gezond zijn de mensen in de gemeente Buren? Daar komen we alleen achter met uw hulp. Op 15 september start de GGD Gezondheidsmeter 2020. Dit is een grootschalig onderzoek naar de gezondheid en leefstijl van de inwoners van 18 jaar en ouder. Niko Wiendels: “Als we samen iets aan onze gezondheidszorg willen doen, dan moeten we ook samen de input daarvoor leveren. Doe dus mee aan deze monitor en vul de vragenlijst in. Samen voor een gezonder Buren!’’

GGD Gezondheidsmeter

Wanneer u de GGD Gezondheidsmeter invult, helpt u onze gemeente te werken aan een goede gezondheid van de inwoners. Want als we weten hoe het met u gaat, weten we hoe het met ons allemaal gaat. De GGD Gezondheidsmeter vindt eens per vier jaar plaats. Met de uitkomsten kan iedere gemeente bepalen wat nodig is om de gezondheid en leefgewoonten van inwoners te verbeteren.

Half september krijgen ruim 45.000 inwoners in Gelderland-Zuid een brief van de GGD op de mat. Daarin zit een uitnodiging om de vragenlijst in te vullen. In de vragenlijst staan vragen over uw gezondheid, wat u doet en hoe u zich voelt. Niet iedereen ontvangt deze vragenlijst, iemand wordt hiervoor willekeurig gekozen. Krijgt u een uitnodiging? Dan hopen we dat u meedoet. Kijk voor meer informatie op www.ggdgelderlandzuid.nl/gezondheidsmeter.