Spring naar content
Terug naar het overzicht

Vacature: Toezichthouder domein Ruimte (18 uur p/w)

16 september 2020, 13:33

Werken bij de gemeente Buren

De gemeente Buren is de fruittuin van Nederland. We staan steevast in de top 3 van fruit producerende gemeenten. Daar staan we om bekend en daarop zijn we trots! Uiteraard staan we ook bekend om het historische stadje Buren, dat al eeuwenlang banden met het Oranjehuis heeft.

Om onze gemeente aantrekkelijk te houden om in te wonen, werken en recreëren, zijn wij op zoek naar een toezichthouder voor onze openbare ruimte.

De gemeentelijke organisatie heeft een structuur met vier domeinen (Sociaal domein, domein Ruimte, domein Dienstverlening en Bedrijfsvoering). Daarnaast is er een staf.

 Dit ga je doen:

Als toezichthouder ben je breed inzetbaar op diverse projecten binnen onze gemeente. Je zal vooral buiten op de verschillende bouwplaatsen aanwezig zijn. Je werkt binnen de disciplines maaiveld, infrastructuur en kabels en leidingen in een landelijke omgeving.

Je houdt toezicht op het werk van de aannemer en je kent het bestek of ander contract tot in de details. Je hebt inzicht in de risicovolle activiteiten binnen het project en daar richt je je aandacht op.

Je neemt als toezichthouder een groot deel van de administratieve kant van het werk op je. Je beheert de stukken, maakt verslagen van bouwvergaderingen en zorgt dat het dossier goed bijgehouden wordt (controle termijnen, weekstaten). Je werkt nauw samen met de directievoerder. Je kan ook ingezet worden voor monitoringactiviteiten tijdens uitvoering van een project. Dit alles onder aansturing van de directievoerder.

De complexiteit van het werk zit in de techniek en in de belangen van alle betrokken partijen.

Wie zoeken wij?

 • Je bent een gekwalificeerde medewerker met een relevante MBO opleiding (civiele techniek);
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de afgelopen 3 jaar met toezicht op cultuur technische, infrastructurele werken en kabel- en leidingenwerkzaamheden;
 • Je hebt aantoonbare kennis van de actuele RAW-systematiek en overige relevante wet- en regelgeving;
 • Je beschikt over overwicht en daadkracht;
 • Je beschikt over goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent een overtuigende gesprekspartner voor alle betrokken partijen;
 • Ervaring met VISI en KPD bestek administratie is een pré.
 • Je bent bekend met de CROW beeldkwaliteit en Geovisia

 Wij bieden:

 • Een 18-urige werkweek met flexibele werktijden en thuiswerken in overleg.
 • Max. € 3.591,- bruto per maand (salaristabel per 1 oktober 2020) op basis van een 36-urige werkweek (schaal 8), afhankelijk van opleiding en ervaring
 • ABP-pensioen
 • Individueel keuzebudget. Je kan zelf kiezen hoe je dit budget uitgeeft. Maandelijks extra inkomen? Het in één keer uit laten betalen? Extra verlofuren kopen? Jij bepaalt het.
 • (Persoonlijke) ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
 • Tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Bij een positieve beoordeling aan het einde van dit jaar kan deze tijdelijke overeenkomst omgezet worden naar een vast dienstverband.

Het streven is om de functie per 1 januari 2021 ingevuld te hebben.

Dus.. ben jij de Toezichthouder domein Ruimte die wij zoeken? Stuur jouw motivatiebrief en cv naar gemeente@buren.nl met als onderwerp ‘Sollicitatie Toezichthouder domein Ruimte’. Reageren kan tot en met 31 oktober 2020.

De sollicitatiegesprekken vinden naar verwachting plaats op donderdag 12 november 2020.

Meer weten?

Neem gerust contact op met Sven Krebaum , Civieltechnisch beheerder of René van Gasteren, Sr. Beleidsmedewerker openbare ruimte, via telefoonnummer 140344.

De gemeente Buren hecht veel waarde aan integriteit. Van de kandidaat die in dienst treedt vragen we een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.