Spring naar content

AVRI zoekt inwoners die willen meedenken over campagne voor beter afval scheiden

20 februari 2024, 09:51

Avri begint later dit jaar met een nieuwe campagne. Het doel is dat inwoners in Rivierenland hun afval nog beter gaan scheiden. Avri zoekt enthousiaste inwoners die over deze campagne willen meedenken.  

Afval beter scheiden  

Met de campagne wil Avri het scheiden van afval in onze regio verbeteren. Want door afval goed te scheiden, kunnen we er nieuwe grondstoffen van maken. Afval goed scheiden vraagt wat van inwoners. Hoe maken we duidelijk dat afval scheiden belangrijk is? Wat moeten inwoners weten of doen? Avri wil testen of inwoners de informatie in de campagne duidelijk en overtuigend vinden.  

Deelnemers gezocht   

Avri wil graag dat een groep met verschillende soorten inwoners meedenkt, voor en tijdens de campagne. Twijfelt u over het nut van afval scheiden? Of doet u dit juist heel precies? Woont u in de stad, of juist in het buitengebied? Als u het leuk vindt om mee te denken, meld u dan aan. Dit geeft u de kans om mee te doen aan een campagne die u straks in heel Rivierenland gaat zien!  

Aanmelden  

Wilt u meedenken? Laat het Avri dan weten. Dit gaat zo:  

  • Ga naar de webpagina nl/test en vul het aanmeldformulier in. 
  • Uit alle reacties kiest Avri een groep deelnemers die zo verschillend als mogelijk zijn (bijvoorbeeld: gezin, alleenstaand, senior, inwoner buitengebied, inwoner stad, fanatiek afval scheiden of juist niet, enzovoort).   
  • De gekozen deelnemers krijgen een uitnodiging voor een bijeenkomst. Er komen bijeenkomsten in verschillende gemeenten in de regio, zowel overdag als in de avond.   
  • Tijdens de bijeenkomst bespreken we voorbeelden van nieuwe campagne (bijvoorbeeld: social media bericht, poster en advertentie).  
  • Na de bijeenkomsten verwerken we de uitkomsten. Zo verbeteren we de campagne met uw hulp. 
  • We bespreken ook hoe u mee kunt blijven denken tijdens de looptijd van de campagne.  

Wilt u zich aanmelden, maar twijfelt u nog? Voor meer informatie, neem contact op met Avri via telefoonnummer: (0345) 58 53 53 of mail info@avri.nl.