Definitieve locaties afvalcontainers

5 november 2018

Deze week ontvangt u een brief van Avri over de definitieve locatie van de ondergrondse afvalcontainer bij u in de buurt. Naar aanleiding van de gesprekken die tijdens de inloopavonden zijn gevoerd, en de ingediende zienswijzen zijn een aantal containers verplaatst. Wij willen u dan ook hartelijk danken voor het geven van uw mening en het meedenken. Hierdoor kan Avri de containers op de beste plek in uw buurt plaatsen.

Veel animo inloopavonden

Wij kijken terug op vier geslaagde inloopavonden waarin u vragen kon stellen over de plaats van de containers en de nieuwe manier van afval inzamelen. We hebben zeker 250 gesprekken gevoerd en elke inwoner individueel kunnen helpen met vragen of het invullen van de zienswijze. De meeste vragen konden we direct beantwoorden. Veel vragen gingen over de tarieven. Inmiddels is duidelijk dat het wegbrengen van één restafvalzak €1,-gaat kosten. Het vaste tarief per huishouden wordt €169,-.

Infobus

Vrijdag 16 november staat er opnieuw een team met medewerkers van gemeente en Avri klaar om uw vragen te beantwoorden. We staan van 11 tot 15 uur bij de Jumbo in Maurik. Graag tot dan!