Spring naar content

Gemeenteraad nodigt u uit voor winterbuffet

23 november 2023, 14:46

De gemeenteraad organiseert in samenwerking met Hart voor Maurik een winterbuffet voor alle inwoners van de gemeente Buren. Het winterbuffet vindt plaats op woensdag 20 december 2023 van 17.30 tot 20.15 uur in het gemeentehuis. Deelname is gratis.

Het winterbuffet staat in het teken van elkaar ontmoeten. Er is ruimte om met elkaar te praten over wat er speelt en te kijken wat eenieder voor elkaar kan betekenen. Op die manier hopen we het jaar 2023 samen af te sluiten.

Burgemeester Hans Martijn Ostendorp kijkt ernaar uit u te ontmoeten: “De afgelopen maanden ben ik ontzettend warm ontvangen in de gemeente Buren. Tijdens mijn bezoeken heb ik gezien dat inwoners houden van aanpakken en omkijken naar elkaar. Het winterbuffet is daar een ontzettend mooi voorbeeld van. Het is een initiatief voor en door inwoners in samenwerking met het gemeentebestuur. Ik kijk ernaar uit het jaar met u af te sluiten.”

Aanmelden

U bent van harte welkom bij het winterbuffet. Wilt u graag aansluiten? Dit kan door een email te sturen naar griffie@buren.nl. Aanmelden kan t/m woensdag 13 december 2023. Er is plek voor maximaal 100 inwoners.