Informatieavond cursus Actief voor het waterschap

12 februari 2018
Dit nieuwsbericht is verlopen.

Waterschap Rivierenland zorgt voor sterke dijken en schoon water. Het algemeen bestuur van het waterschap controleert en kijkt of dit op een juiste manier gebeurt. Dit is belangrijk werk en dijkgraaf Roelof Bleker is voor het waterschapsbestuur op zoek naar kandidaat-bestuursleden. Daarom organiseert het waterschap een cursus van vijf bijeenkomsten in aanloop naar de waterschapsverkiezingen van maart 2019. Op 15 februari is er een informatieavond over de (gratis) cursus Actief voor het Waterschap.

Heb je net als de bewoners op de foto’s – Randy, Simon en Liss – altijd willen weten wat het waterschap doet, hoe het bestuurlijk is georganiseerd en wat jij hierin kunt betekenen? Kom dan naar deze informatiebijeenkomst, op 15 februari bij Waterschap Rivierenland, Blomboogerd 1, Tiel, 19.30-21.30 uur.

Leden van het algemeen bestuur, heemraden en de dijkgraaf zullen je alles vertellen over het waterschap en het werk van de bestuurder. Ook vertellen we graag over de gratis cursus Actief voor het waterschap die eind maart start.

Aanmelden kan tot 14 februari via waterschapsverkiezingen@wsrl.nl o.v.v. informatieavond.

De cursus Actief voor het waterschap wordt gegeven door ProDemos Huis voor de democratie en rechtstaat.