Inventarisatie commerciële bedrijfspanden

8 augustus 2017
Dit nieuwsbericht is verlopen.

Iedere gemeente in Nederland registreert gegevens over adressen en gebouwen in de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). Deze gegevens worden steeds bijgewerkt en actueel gehouden. De gemeente Buren is momenteel bezig om de kwaliteit van commerciële bedrijfspanden in de BAG-registratie op peil te brengen en te verbeteren. Deze gegevens worden ook gebruikt voor de WOZ-taxatie van uw pand.

In de periode augustus t/m oktober 2017 worden alle commerciële bedrijfspanden in de gemeente Buren gecontroleerd. Dit kan ook een controle ter plaatse zijn. De medewerker die de controle uitvoert kan zich legitimeren met een pas van de gemeente Buren.

Heeft u nog vragen?

Meer informatie over de BAG vindt u op onze website of op de website van het Kadaster. Meer informatie over de WOZ, vindt u op de website van de Waarderingskamer. Kunt u het antwoord niet vinden? Neemt u dan gerust per e-mail (gemeente@buren.nl) of telefonisch contact met ons op. Het team belastingen is van maandag t/m donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 uur tot 12.00 uur te bereiken via het telefoonnummer 14 0344.