Spring naar content

RepairCafé Buren in oprichting

29 maart 2024, 10:35

Naast het RepairCafé in het Huis van Lienden komt er ook een RepairCafé in Buren! Op zaterdag 6 april start RepairCafé Buren met een try-out in Zorgcentrum Oranjehof Buren, de Kasteellaan 1. De try-out is van 10.00 tot 15.00 uur. U bent van harte welkom!

We kopen steeds meer spullen en gooien ze ook sneller weg, zeker als er iets kapot is. Dit terwijl reparatie vaak nog goed mogelijk is. Een aantal handige inwoners van Buren en omgeving namen daarom het initiatief voor dit RepairCafé. Reparatie en hergebruik voorkomen dat er waardevolle grondstoffen voor nieuwe producten nodig zijn. Er hoeft dan niet opnieuw energie voor de productie gebruikt te worden. Met elkaar dragen we zo bij aan een duurzame samenleving.

Iets laten repareren?

Dat is gratis, behalve als er een nieuw onderdeel besteld moet worden. De vrijwilligers kijken samen met u wat mogelijk is. Laat vooraf even weten wat u meeneemt. Dan kunnen zij kijken wat nodig is. Dit kan bij aan Gerard Verhulst. U kunt een mail sturen naar gerardverhulst@outlook.com of bellen naar 0344 572570 of 06 3331 3937.

Wilt u zelf vrijwillig reparateur worden bij het RepairCafé in Buren? Kom dan gerust langs om de sfeer te proeven!