Spring naar content

Rivierstroom voor een feestelijke kerstlunch

Dit nieuwsbericht is verlopen.
1 december 2023, 08:59

De feestdagen staan voor warmte, genegenheid, samenzijn en delen. In samenwerking met Jumbo Lienden en gemeente Buren kan Welzijn Rivierstroom dit jaar een feestelijke kerstlunch verzorgen voor inwoners van alle leeftijden, die alleen zijn of zich alleen voelen.

‘Onze organisatie wil symbool staan voor verbondenheid met elkaar. Ook met de feestdagen is het belangrijk om hier aandacht voor te hebben, want niemand zou alleen mogen zijn. Met ons initiatief willen we een warme en gastvrije omgeving creëren, waarin mensen zich thuis voelen en met anderen contact kunnen leggen,’ vertelt het organiserend team.

Een groep medewerkers en vrijwilligers gaan de feestelijke kerstlunch verzorgen. Zij zullen de gasten met open armen ontvangen en er alles aan doen om het hen naar de zin te maken. De lunch biedt inwoners een kans om samen met anderen de kerstsfeer te beleven en nieuwe contacten te leggen.

De deelname aan de lunch is gratis voor inwoners van alle leeftijden uit de gemeente Buren. Er is plaats voor maximaal 50 gasten. Aanmelding is mogelijk tot en met donderdag 14 december 2023. Er wordt op volgorde van aanmelding een lijst samengesteld. Vol is vol.

Datum: dinsdag 26 december 2023
Tijd: 11.00 – 14.00 uur
Locatie: het gebouw van Welzijn Rivierstroom, Voorstraat 8 Lienden

Voor aanmelding en verdere informatie kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 14.00 uur telefonisch contact opnemen met Welzijn Rivierstroom: 0344 – 602337 of mailen naar info@welzijnrivierstroom.nl.