Sponsor een bankje op het Batouwepad

11 augustus 2017
Dit nieuwsbericht is verlopen.

Klompenpadenfans opgelet! U kunt nu meedoen om een bankje op het Batouwepad in Lienden te realiseren. Met uw bijdrage kunnen de vrijwilligers een bankje plaatsen. Een plek om rustig te zitten, iets te eten of lekker te mijmeren. In het fraaie landschap van de Klompenpaden komen vanzelf de mooiste gedachten boven. Dus sponsor een bankje op dit Gelderse Klompenpad!

De Klompenpaden worden erg gewaardeerd door de wandelaars. Dat blijkt wel uit de reacties op de website, de teksten die in boekjes langs de route worden achtergelaten en op Facebook/ Klompenpaden. Op sommige Klompenpaden is er nog behoefte aan een bankje. Het bankje wordt gemaakt van inheems hout en komt te staan op een plek langs het Klompenpad die de vrijwilligers speciaal hebben uitgezocht.

Het Batouwepad

We nodigen u van harte uit om een bankje te sponsoren op het Batouwepad. Dit pad voert langs de prachtig bewaard gebleven Johanneskerk, langs de Romeinse Limes (grenzen), Hoogstamboomgaarden, Uiterwaarden, Gruun en het streekmuseum Baron van Brakel.

Wat zijn Klompenpaden?

Klompenpaden zijn rondwandelingen door het agrarische cultuurlandschap. Samen met vrijwilligers uit de streek worden de routes ontwikkeld, waardoor historische paadjes in ere worden hersteld en boerenland wordt opengesteld. De makers van Klompenpaden –Stichting Landschapsbeheer Gelderland en Landschap Erfgoed Utrecht– willen dat wandelaars kunnen genieten van de mooie omgeving. Lekker struinen door het weiland, kleine doorsteekjes ontdekken, een kop koffie bij een boerenerf. Genieten van frisse lucht, rust en het landschap. Ontdek het verhaal van de streek met de routebrochure of Klompenpaden app.

Meer informatie

Kijk ook op http://landschapsbeheergelderland.nl/sponsor-bank-op-favoriete-klompenpad/. Ook te volgen op Facebook/ Klompenpaden.

Bron: Stichting Landschapsbeheer Gelderland, Werkgroep Batouwe- en Marspad