Spring naar content

Buren zoekt jonge Cyber Agents

2 april 2024, 08:56

De gemeente Buren zoekt Cyber Agents, kinderen tussen 8 en 12 jaar die willen helpen om Buren online veilig te maken. Dat kan door mee te doen aan de game Hackshield.

Kinderen maken een spannende reis waar ze leren om onze digitale wereld te beschermen. Beschermen tegen online gevaar van criminelen die proberen je digitale identiteit te stelen of nepnieuws willen verspreiden. Ze leren als cyber agent om zichzelf en hun familie en vrienden online te beschermen.

Meer dan een spel
HackShield is niet zomaar een spel; het is een training, een avontuur, een kans om te leren en te groeien in de onlinewereld. Om te begrijpen hoe we onze gegevens kunnen beschermen, hoe we nepnieuws kunnen herkennen en hoe we respectvol met elkaar kunnen omgaan in de digitale wereld.

De gemeente Buren wil kinderen in de gemeente Buren de kennis en vaardigheden leren die nodig zijn om zichzelf en anderen te beschermen!

Wij nodigen alle kinderen tussen 8 en 12 jaar daarom uit om samen op avontuur te gaan en de uitdagingen van internet te trotseren! Wij hebben ze keihard nodig voor onze digitale veiligheid!

Meespelen kan via https://www.joinhackshield.nl/register en zet Buren landelijk op de kaart. Vul het vakje in dat je Cyber Agent van de gemeente Buren bent. Als je wint krijg je een mooie prijs en wordt je door de burgemeester gehuldigd.

Wie weet sta jij binnenkort in de schijnwerpers, gehuldigd door niemand minder dan onze burgemeester als dé Cyber Agent van de gemeente Buren!