Startsein: Elk kind gelijke kans

19 september 2017

Donderdag 14 september gaf wethouder Sietske Klein het startsein voor het nieuwe sport- en cultuurseizoen in de gymzaal in Eck en Wiel. Tijdens die bijeenkomst tekenden de wethouder en vertegenwoordigers van de Stichting Leergeld, het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds een overeenkomst.

Gelderse Einsteinweek

19 september 2017

Van 23 t/m 29 september organiseren de gemeenten Arnhem, Nijmegen en de provincie Gelderland de Gelderse Einsteinweek. Alles draait in deze week om de invloed van technologische ontwikkelingen op ons dagelijkse leven.

Stoppen met roken

19 september 2017

Op 1 oktober barst Stoptober los: heel Nederland – zowel rokers als niet-rokers – helpt elkaar 28 dagen lang om te stoppen met roken. Meer dan 150.000 rokers zijn de afgelopen jaren de uitdaging al aangegaan. En succesvol!

Tel mee voor een beter Nederland Fietsland!

13 september 2017

Van 18 tot en met 24 september is de derde editie van de Fiets Telweek. Hét jaarlijkse nationale fietsonderzoek waarin we een week lang zoveel mogelijk ritten registreren. Met een…

Gladheidbestrijding deze winter

13 september 2017

Het strooiseizoen loopt van 1 november tot 1 april. In deze periode staan 24 uur per dag medewerkers paraat om u een veilig winterseizoen te bezorgen. De uitvoering van de…

De AVRI vervangt afvalcontainers

12 september 2017

De AVRI verzamelt en verwerkt ons afval. Een aantal jaren terug is men gestart met het vervangen van bovengrondse containers. Ondergrondse containers hebben een aantal voordelen in vergelijking met bovengrondse containers.

Vrijwilligersprijzen, wie draagt u voor?

11 september 2017

Elk jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie reikt burgemeester Jan de Boer de vrijwilligersprijzen uit: voor de Vrijwilliger van het Jaar, de Kanjer van Buren en de Buurzaamheidsprijs. Als dank en waardering voor alle vrijwilligers die zoveel mogelijk maken.

Heeft u last van piekeren?

5 september 2017

Welzijn Rivierstroom organiseert in samenwerking met Indigo de cursus ’Minder piekeren’. De cursus start op dinsdag 10 oktober. In deze cursus leert u: negatieve gedachten verminderen en positieve vermeerderen inzicht…