Spring naar content

Vrijwilligersprijzen

Vrijwilligers zijn onze lokale helden. Voetbal-, gymnastiek-, corso-, muziek- en andere verenigingen draaien grotendeels op vrijwilligers. Maar denk ook aan de vrijwilligers in de zorg, de kerken, de scholen, de mantelzorg voor naasten of gezinnen met chronisch zieke kinderen/ouders, de hulp aan statushouders. Vele vrijwilligers zetten zich belangeloos in voor hun naasten.

Als waardering voor alle vrijwilligers in onze gemeente reikt de burgemeester elk jaar tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Buren de vrijwilligersprijzen uit.

Er zijn drie categorieën:

  • Vrijwilliger van het jaar 2023
  • Buurzaamheidsprijs (intiatief)
  • Kanjer van Buren (jongere tot en met 21 jaar)

Wie draagt u voor?

Wie verdient er volgens u een speciale waardering? Wie is onmisbaar voor u als vereniging, dorp, buurt of persoon? Draag hem, haar of een initiatief dan aan voor één van de vrijwilligersprijzen.

Iedereen kan meedoen: scholen, clubs of verenigingen, buurtcomités, media, maar ook familie, buren of vrienden. Wij ontvangen uw nominatie graag uiterlijk 1 december 2023. U kunt het formulier hiernaast digitaal invullen.

Een speciale commissie, de Jurycommissie Vrijwilligersprijzen, beoordeelt de inzendingen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Marjan van Ooijen via tel. 14 0344 of mail naar bestuur@buren.nl