Spring naar content

Melding openbare ruimte

De openbare ruimte bestaat uit plekken die voor iedereen toegankelijk zijn. Denk aan pleinen, wegen, parken, speeltuinen of sportvelden. Het is belangrijk dat deze plekken veilig en netjes zijn.

Ziet u iets dat stuk is of opgeruimd moet worden? Dan meldt u dit bij de gemeente via het formulier hiernaast. De gemeente probeert er dan zo snel mogelijk iets aan te doen.

Op de website van de Avri vindt u ook informatie over de Avri-App. Deze app is beschikbaar voor mobiele telefoons van Apple en Android. U kunt deze app gebruiken om bijvoorbeeld een melding te doen of de afvalkalender te bekijken.

Meer informatie

De gemeente lost niet alle meldingen op. Hebt u een melding gedaan over voorwerpen of plekken die niet van de gemeente zijn? Dan doet de gemeente niks. Wij laten u dat in dat geval natuurlijk even weten en verwijzen u naar de betreffende organisatie.  U kunt uw melding doen bij de eigenaar zoals bijvoorbeeld de provincie, het waterschap, het Rijk of de Nederlandse spoorwegen.

Voor het oplossen van meldingen waar de gemeente wel de eigenaar is heeft de gemeente Buren een contract afgesloten met de AVRI. Meldingen die u aan ons doorgeeft komen automatisch bij de mensen van de AVRI en zij lossen het probleem op en nemen contact met u op hierover.
Op de website van de AVRI vindt u informatie wat zij voor de gemeente Buren uitvoeren.

Hoe lang het gaat duren om de gemelde schade, storing of overlast op te lossen kunnen we niet van te voren aangeven. Soms moeten er onderdelen besteld worden of nemen we werkzaamheden mee tijdens het vaste onderhoud.

Wel hebben we afgesproken met de AVRI dat ze binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om aan te geven wat ze hebben gedaan of gaan doen.