Spring naar content

Sport en bewegen in de gemeente Buren

TIP!

Heeft uw aanvraag ook raakvlakken met het leggen van verbinding tussen inwoners en vergroot het de leefbaarheid in uw dorp of wijk? Bekijk ook eens de subsidiemogelijkheden van het Leefbaarheidsbudget.

Past uw aanvraag daar beter bij of kunt u uw huidige aanvraag verbreden of uitbreiden? Wij geven u graag advies over de mogelijkheden en helpen u graag.

Sport- en beweegakkoord Buren

Sport en bewegen is belangrijk voor iedereen in Buren. Veel organisaties zetten zich daar nu al voor in. Er zijn volop activiteiten en veel idee├źn over hoe het nog beter en leuker kan. Daadkracht genoeg in Buren! Het lokaal sport- en beweegakkoord bundelt die daadkracht. Want als partners in Buren hun dromen en wensen bepalen, in kaart brengen wat er al is en vooruitkijken naar wat er kan, kunnen zij meer realiseren met dezelfde mensen en hetzelfde geld. Dit lokaal sport- en beweegakkoord zorgt voor verbinding, en daarmee voor sneller, leuker en breder werken aan sport en bewegen. Iedereen heeft invloed, en iedereen is nodig om onze dromen waar te maken.

Sport- en beweegakkoord Buren

Aanvraagformulier uitvoeringsbudget 2022

Spelregels uitvoeringsbesluit

Aangepast sporten