Spring naar content

Raadspraat VVD

27 maart 2024, 09:40

In Raadspraat schrijven raadsleden van de gemeente Buren wie ze zijn en wat hen bezighoudt in de lokale politiek. Deze keer: Hans van Vierssen, fractievoorzitter van VVD Buren.

Halverwege deze raadsperiode voel ik niet de ambitie om mij opnieuw verkiesbaar te stellen als raadslid in 2026. Julian van Blijderveen voelt dat wel en kijkt ernaar uit om een meer leidende rol te gaan spelen binnen de fractie van de VVD in Buren.

En omdat je het snelst leert zwemmen in het diepe, heb ik in overleg met onze fractie besloten om terug te treden als fractievoorzitter.

Julian zal de rol van fractievoorzitter op 1 april (geen grap…) van mij overnemen en de ruimte krijgen om in de komende twee jaar te groeien in die rol. In deze periode zal ik over zijn schouder mee blijven kijken en hem ondersteunen waar nodig.

Julian, je bent een ongekend jong talent en ik heb alle vertrouwen in jou. Ik wens je heel veel succes en blijf de komende twee jaar gewoon voor jou beschikbaar in de rol van raadslid voor de VVD-fractie in Buren.

In contact komen met Hans van Vierssen?

hvierssen@gemeenteraadburen.nl