Spring naar content

Duurzaam Ondernemers Energieteam (DOE)

8 december 2023, 10:40

Nieuwe slimme en schone technologieën, striktere wet- en regelgeving, netcongestie, de druk van opdrachtgevers, verduurzamen is niet meer vrijblijvend voor ondernemers. Hoe u dit aanpakt hangt nauw samen met de aard van je bedrijfsactiviteiten, de marktpositie, de staat van het pand en de technische en wettelijke mogelijkheden.

Ondernemers kunnen de hulp inschakelen van het Duurzaam Ondernemers Energieteam (DOE). DOE is op initiatief van ondernemersvereniging VNO-NCW Midden, Provincie Gelderland, de acht gemeenten van regio Rivierenland en S-TEC, het Smart Technology Experience Center in Tiel.

DOE is een centraal aanspreekpunt voor alle vragen over de energietransitie. Net zoals het energieloket inwoners helpt met verduurzaming van hun huis, helpt DOE ondernemers. Zij krijgen hulp aangeboden bij het vinden van de juiste partner voor het verduurzamen van hun bedrijfspand of het beheersbaar houden van hun energiekosten. DOE is een netwerk van partners; ondernemers met kennis van zaken op het gebied van duurzaamheid. Denk aan energieadviseurs en installatiebedrijven in de regio. De partners van DOE denken met de ondernemer mee en wijzen de weg naar subsidiemogelijkheden, wet- en regelgeving en delen graag hun kennis.

Ook aan de slag?

Neem contact op met DOE om een kennismakingsgesprek in te plannen met één van de adviseurs. Op dit moment wordt aan ondernemers in de gemeente Buren een kosteloos energie-advies op maat aangeboden (t.w.v. €800,-). Aanmelden kan via dit formulier.

DOE Partner worden?

Heeft u een energie-expert en kunt u ondernemers helpen bij hun energieplan? DOE hoort het graag, neem contact op via de website.