Spring naar content

Gemeente Buren is de fitste gemeente van Gelderland!

4 maart 2024, 09:55

Medewerkers van de gemeente Buren deden in november 2023 mee aan de Gelderse Gezondheidsrace. Door te wandelen, hardlopen en fietsen spaarden zij Fitcoins via een app. Meerdere gemeentes in de provincie Gelderland deden mee aan de race. Uiteindelijk kwam de gemeente Buren als winnaar uit de bus met gemiddeld de meeste stappen en gespaarde fitcoins.

Second Life

Daarmee wonnen ze een geldbedrag voor Second Life in Lienden. Op 11 januari reikte de Gelderse Sportfederatie de cheque uit. In de winkel van Second Life in Lienden verkopen ze tweedehands kleding. Dat heeft niet alleen een duurzaam doel. Met de opbrengsten van de kleding helpen zij kinderen uit gezinnen met minder budget en (eenzame) ouderen in de gemeente Buren.

Second Life is te vinden in het Gildehuis in Lienden via een eigen ingang. Zij zijn open op woensdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 17 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Heeft u ook een goed idee?

We willen natuurlijk de fitste gemeente blijven. Heeft u een goed idee om sporten en bewegen in de gemeente Buren nog leuker te maken? Doe dan een aanvraag via het sportakkoord ‘Buren Beweegt’. Ga naar www.buren.nl/burenbeweegt